Caută
Close this search box.

Echipele de tenis de masă ale României s-au calificat în sferturile Europenelor U19

tenis de masă

Ambele echipe ale României s-au calificat, luni, în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de tenis de masă pentru juniori Under-19 de la Varazdin (Croaţia).

La feminin, România a învins în optimi echipa Norvegiei cu scorul de 3-0, iar marţi va înfrunta formaţia Ungariei în sferturi. Punctele tricolorelor în meciul cu scandinavele au fost aduse de Ioana Sîngeorzan (3-1 cu Martine Toftaker), Elena Zaharia (3-0 cu Hannah Hovden) şi Luciana Mitrofan (3-0 cu Christine Kalvatn).

Echipa masculină, care a provenit din nivelul al doilea, a avut nevoie de un meci de baraj pentru a accede în optimi, câştigând în faţa Danemarcei cu 3-0, Eduard Ionescu l-a învins pe Patrick Skarsholm cu 3-0, Darius Movileanu a dispus de Theo Dyekjaer cu 3-0, iar Andrei Istrate s-a impus cu acelaşi scor în faţa lui Matias Larsen.

În optimi, România a dispus de Portugalia cu 3-0. Eduard Ionescu a trecut cu 3-0 de Tiago Li, Darius Movileanu s-a impus cu 3-0 în faţa lui Goncalo Gomes, iar Andrei Istrate a câştigat cu acelaşi scor în faţa lui David Bessa.

România va juca în sferturi contra Italiei, marţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri