Caută
Close this search box.

Elina Svitolina şi Gael Monfils au decis să-şi petreacă luna de miere prin muncă, la Olimpiadă

elina svitolina

Elina Svitolina (26 de ani) şi Gael Monfils (34 de ani) s-au căsătorit recent, dar, în loc să plece în luna de miere, cei doi au preferat să zboare către Tokyo, pentru a evolua la Jocurile Olimpice.

Sportiva din Ucraina (numărul 6 WTA) a participat deja la un antrenament, pe baza Ariake Tennis Park, şi va încerca să depăşească faza sferturilor de finală, atinsă la Jocurile de la Rio, din anul 2016.

”Suntem obişnuiţi să avem atâtea competiţii într-un an, aşa că nu e timp de odihnă. Acum e timpul să mă concentrez pe tenis şi pe Jocuri, bineînţeles.

Este foarte special pentru un sportiv să fie aici. Luna de miere este planificată în noiembrie!”, a spus Elina Svitolina, pentru site-ul Federaţiei Internaţionale de Tenis, informează Agerpres.

La Rio 2016, Svitolina avea 21 de ani şi era pe locul 20 în lume, când a reuşit s-o elimine pe Serena Williams, în turul al treilea, la simplu, dar în sferturi s-a înclinat în faţa cehoaicei Petra Kvitova.

Ucraineanca a început să se acomodeze cu căldura şi condiţiile de umiditate din Tokyo:

”A fost incredibil, ca să fiu cinstită. Atâtea evenimente pasionante în viaţa mea. Acum e frumos să fiu la Jocurile Olimpice.

A fost incredibil să avem nunta şi chiar acum, cu restricţiile COVID, este incredibil să avem două familii care se unesc. Am avut o perioadă uimitoare. Dar acum suntem aici. Trebuie să ne pregătim şi sperăm că vom juca bine aici la Tokyo”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri