Caută
Close this search box.

Florin Călinescu explică de ce a plecat de la „Românii au talent”. „Spiritul Pro nu mai există!”

florin călinescu

„Spiritul Pro nu mai există”, afirmă Florin Călinescu. Actorul a vorbit despre despărţirea de Pro TV. A intrat în direct la postul lui Adrian Sârbu, cel care a fondat Pro TV.

„Îndepărtându-se foarte tare de scopul apariţiei acestui post acum 25 de ani o să îşi dea seama că, inevitabil, puterea acestui brand se va goli. Când faci ceva care se adresează unui popor şi nu-i cunoşti aşteptările, inevitabilul se va produce”, a punctat Florin Călinescu.

La Aleph News, Călinescu a fost categoric, conform Pagina de Media:

– Nu mai este valabil sloganul ProTV de acum 20 de ani, „Te uiţi şi câştigi”. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoţie, aveau o particularitate, o energie care începea cu creaţie.

– Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoşteam, dar îl ştiam şi asta a făcut să ţină ani de zile. Acum este un brand de telecomandă care merge din inerţie.

– Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu printre altele.

Nu a spus concret care este motivul plecării de la Pro TV, însă a menţionat că nu are legătură cu banii pe care îi primea:

„Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani şi nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată”, a menţionat cel care a fost jurat la Românii au talent până în primăvara acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri