Caută
Close this search box.

FOTO. Șoc la Tokyo și în întreaga lume. O sportivă olimpică a murit la doar 19 ani!

Tragedie fără precedent în lumea sportului. O celebră atletă olimpică a murit în timpul antrenamentelor. Potrivit ultimelor informații, este vorba despre Alegna Osorio, o atletă extrem de promițătoare pentru sportul cubanez.

Atleta Alegna Osorio s-a stins din viață la vârsta de doar 19 ani. Totul s-a întâmplat în timpul antrenamentelor pe care aceasta le efectua.

Mai exact, în luna aprilie a acestui an, sportiva a suferit un accident grav în timpul antrenamentelor. Alegna Osorio a fost lovită de un ciocan în timp ce se antrena pe un stadion.

Deși medicii au făcut tot posibilul pentru a o putea salva, după mai multe luni de suferință, tânăra sportivă s-a stins din viață chiar în aceste zile, când se desfășoară Jocurile Olimpice de la Tokyo. De menționat este faptul că Alegna Osorio a fost participantă la Jocurile Olimpice de Tineret, ea fiind o atletă promițătoare pentru sportul cubanez.

În anul 2018, sportiva a participat în cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires și a obținut locul al patrulea la proba de aruncare a ciocanului. Aceasta nu a fost singur victori a sportivei.

O altă performanță notabilă a acesteia a fost obținută la Campionatele Panamericane U-20, atunci când a reușit să obțină bronzul în cadrul aceleiași probe.

La scurt timp după aflarea veștii tragice, Gwen Berry, reprezentanta Statelor Unite ale Americii la proba de aruncare a ciocanului, a transmis mesaj de condoleanțe pentru familia Alegnei Osorio, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

„Wow. Transmit dragoste familiei ei în această perioadă. Este atât de trist!”, a scris Gwen Berry.

De menționat este faptul că, moartea tragică a Alegnei Osorio nu a trecut neobservată de participanții la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mai multe mesaje au început să curgă după aflarea veștii targice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri