Caută
Close this search box.

Gheorghe Nichita, fostul primar al Iaşiului, a fost eliberat în primă instanţă

gheorghe nichita

Magistraţii Judecătoriei Botoşani au admis, vineri, punerea în libertate a fostului primar al municipiului Iaşi Gheorghe Nichita, care execută o condamnare de cinci ani de închisoare, însă decizia nu este definitivă.

„Admite propunerea formulată de Penitenciarul Botoşani privind liberarea condiţionată a condamnatului Nichita Gheorghe, în prezent deţinut în Penitenciarul Botoşani, din executarea pedepsei de 5 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 2324/2017 a Tribunalului Bucureşti (…).

Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Nichita Gheorghe de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) emis de Tribunalul Bucureşti (…). Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în hotărârea Judecătoriei Botoşani, potrivit Agerpres.

Gheorghe Nichita se află încarcerat în Penitenciarul Botoşani. El a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, după ce ar fi cerut şi primit mită 10% din valoarea proiectului european Sistemul de Management al Traficului din municipiul Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri