Caută
Close this search box.

I-au eliberat fetiţei cu flexul mâna prinsă în tubul de absorbţie al unei piscine

fetiţă

Poliția Constanța a anunțat că a deschis dosar penal vătămare corporală din culpă, în cazul unei fetițe de 5 ani, care a ajuns la spital, după ce i-a fost prinsă mâna în tubul de absorbţie al unei piscine, de la un hotel din Mamaia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fos solicitaţi să intervină, miercuri seară, după ce un copil a rămas cu mâna prinsă în tubul de absorbţie al unei piscine din Mamaia, scrie News.ro. La faţa locului au mers un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor. Pompierii au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a fost prinsă de aceasta.

Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, iar cadrele medicale au decis transportarea acestuia pe Secţia de Chirurgie pentru a fi anesteziat, iar ţeava respectivă să îi fie îndepărtată de pe mână cu un flex adus de tatăl fetiţei.

Poliția Constanța a anunțat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o minoră, de cinci ani, care a rămas cu mâna blocată într-o ţeavă din scurgere.

Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a anunţat IPJ Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri