Caută
Close this search box.

Ion Ţiriac e acuzat că le-a instigat pe tenismene să nu meargă la Olimpiadă

ion ţiriac

Ion Țiriac este plasat în spatele scandalului cu jucătoarele de tenis care au refuzat să meargă la JO. Patru românce s-au retras fără motiv, de la Tokyo: Sorana Cîrstea, Irina Begu, Patricia Ţig şiAna Bogdan.

O a cincea, Simona Halep, este accidentată. Președintele Federației de Tenis, Ion Țiriac, este cel care a trimis o adresă la COSR, pe 20 iunie, prin care informează că jucătoarele respective nu merg la JO>

Elisabeta Lipă s-a declarat dezamăgită, iar Cozmin Gușă, președintele FR de Judo, a declarat pentru DC News:

„Am un om negru al săptămânii. Poate, spre surprinderea voastră, aș vrea să spun că este vorba despre Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis.

Acesta a fost de acord, ba chiar a încurajat jucătoarele de tenis să nu meargă să reprezinte România la Jocurile Olimpice, ceea ce este împotriva olimpismului, împotriva sportului românesc și a interesului acestuia.

Asta cu Jocurile Olimpice și cu drapelul este ceva sfânt și îi reamintesc lui Ion Țiriac că este președinte fondator al COSR, iar refuzul lui de a trimite sportivi la Jocurile Olimpice, deși sunt calificați, îl declasifică din categoria de suporter al sportului românesc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri