Caută
Close this search box.

ÎPS Teodosie, contra educaţiei sexuale în şcoli, o compară cu un cuţit, pe care nu-l dai unui copil

îps teodosie

O nouă declarație a ÎPS Teodosie stârnește polemici. „Nu poţi să îi dai copilului cuţitul să se joace, că el se va răni”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului, făcând referire la educaţia sexuală în şcoli.

“Nu mai sunt criterii după vârstă. Minorii, care totdeauna au fost tutelaţi de părinţi sau de tutorii lor, care nu aveau părinţi, acum se ridică această tutelă şi acest drept al părinţilor .

Elevii minori au drepturi de majori. Este o anomalie. Nu poţi să îi dai copilului cuţitul să se joace, că el se va răni. Și de la aceste lucruri pe care nu le înțeleg și care pot fi folosite instinctual, și părinții până acum i-au păzit pe copii să nu-și dezvolte niște instincte, fiind minori, care ar putea să le aducă mari prejudicii morale și structurale, sigur elevii sunt lăsați fără o tutelă, ceea ce este imposibil de acceptat.”, a declarat ÎPS Teodosie, la Radio Dobrogea.

„Educatorii, psihologii, oamenii de bună credință trebuie să își spună cuvântul. Societatea are nevoie de înțelepți, fără ei intră în degringoladă,” a adăugat Arhiepiscopul Tomisului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri