Caută
Close this search box.

Jucătorii Italiei au fost primiți ca niște eroi la Roma

Italia este campioana Europei după ce a învins Anglia la loviturile de departajare. Zeci de mii de italieni au sărbătorit în strada victoria din nordul ţării până în sud.

Britanicii au plecat cu capul sus de pe Wembley, la finalul unui meci dramatic. Poliţia a făcut arestări după ce mai mulţi fani au forţat intrarea pe stadion, fără să aibă bilete. Premierul Johnson şi prinţul William au transmis mesaje de încurajare pentru echipa de fotbal a Angliei, după eşecul din finala Euro 2020.

Italienii au inundat străzile din Roma, Milano și canalele din Veneția pentru a sărbători victoria în fața Angliei. Artificiile au completat entuziasmul general.

Jucătorii reprezentativei de fotbal au fost primiți ca niște eroi la întoarcerea lor la Roma, potrivit TVR. Selecţionerul Roberto Mancini a coborât din aeronavă cu prețiosul trofeu în brațe. Căpitanul echipei Italiei a coborât din autocar la hotel cu medalii de campion la gât și cu o coroană pe cap.

O noapte albă atât pentru învingători, cât și pentru învinși. Aceștia au fost susținuți de fani până în ultima clipa. Printre ei și premierul Johnson și prințul William, care au postat mesaje de sprijin pentru jucătorii naționalei și după ce aceștia au pierdut la loviturile de departajare. Au jucat ca niște eroi, au făcut națiunea mândră, a scris Boris Johnson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri