Caută
Close this search box.

Laurenţiu Reghecampf a revenit în Liga I

reghecampf

Nimeni nu se aştepta ca antrenorul laurenţiu Reghecampf să revină acum în România, în Liga I, mai ales că scorurile financiare cerute de Reghe sunt enorme, de când s-a obişnuit cu banii din Golf. Şi totuşi, se poate şi este un mare plus pentru fotbalul românesc.

CS Universitatea Craiova a anunțat că Laurențiu Reghecampf (45 de ani) este noul antrenor al echipei, anunţă DigiSport.

Vestea vine la câteva zile după ce gruparea din Bănie s-a despărțit de grecul Marinos Ouzounidis. La partida cu FCSB (1-4), de aseară, pe banca tehnică a Universității Craiova a stat interimarul Dragoș Bon.

Reghecampf a semnat un contract pe două sezoane cu Universitatea Craiova, iar prima partidă la care va sta pe bancă va fi cea cu Laci, din returul rundei a doua preliminare a Conference League.

Returul dintre Universitatate Craivoa și Laci este programat joi, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. În tur, oltenii au pierdut la limită, scor 0-1.

„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază

Mult succes în familia alb-albastră, Mister!”, a anunțat Universitatea Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri