Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat mai multe atacuri extrem de violente, la România TV, la adresa lui Dacian Cioloș, după ce acesta a reușit să provoace suspendarea aprobării planului de redresare al Ungariei.

Șeful PSD a făcut o referire batjocoritoare inclusiv la faptul că Cioloș face yoga. „România face yoga, precum domnul Cioloș?”, a întrebat Ciolacu, în emisiunea lui Ciutacu.

„Cioloș a atacat PNNR-ul Ungariei. Dom’le, nu vrei să te ocupi de ăla pe care l-ai pus tu la Fonduri Europene, de Ghinea? Să vezi ce se întâmplă cu PNRR-ul României, nu cu PNRR-ul Ungariei.

Parcă suntem cu capra vecinului. Dacă Ghinea al meu nu a fost în stare să facă PNRR-ul, hai să omor PNRR-ul Ungariei”, spusese anterior șeful PSD.

Comisia Europeană (CE) a depășit dată-limită pe care și-a stabilit-o, în vederea aprobării plății către Ungaria a mai multor miliarde de euro, în cadrul planului de relansare economică post-Covid, a Uniunii Europene (UE), cu scopul de a obține concesii de la guvernul suveranistului Viktor Orban, în privința respectării statului de drept, relatează Reuters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here