Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu îl critică pe Dacian Cioloş pentru că practică yoga

ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat mai multe atacuri extrem de violente, la România TV, la adresa lui Dacian Cioloș, după ce acesta a reușit să provoace suspendarea aprobării planului de redresare al Ungariei.

Șeful PSD a făcut o referire batjocoritoare inclusiv la faptul că Cioloș face yoga. „România face yoga, precum domnul Cioloș?”, a întrebat Ciolacu, în emisiunea lui Ciutacu.

„Cioloș a atacat PNNR-ul Ungariei. Dom’le, nu vrei să te ocupi de ăla pe care l-ai pus tu la Fonduri Europene, de Ghinea? Să vezi ce se întâmplă cu PNRR-ul României, nu cu PNRR-ul Ungariei.

Parcă suntem cu capra vecinului. Dacă Ghinea al meu nu a fost în stare să facă PNRR-ul, hai să omor PNRR-ul Ungariei”, spusese anterior șeful PSD.

Comisia Europeană (CE) a depășit dată-limită pe care și-a stabilit-o, în vederea aprobării plății către Ungaria a mai multor miliarde de euro, în cadrul planului de relansare economică post-Covid, a Uniunii Europene (UE), cu scopul de a obține concesii de la guvernul suveranistului Viktor Orban, în privința respectării statului de drept, relatează Reuters.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri