Caută
Close this search box.

Locul ocupat de Mioara Costin, în GCS, ar putea fi preluat de Iulian Drăgoi

mioara costin

Numită în aprilie 2021, consilier de stat în Cancelaria Prim-ministrului Florin Cîțu, jurnalista Mioara Costin nu a rezistat prea mult în acest post. Zilele trecute, ea a fost sacrificată, prin demitere, în urma amplificării scandalului documentului cu antetul Guvernului care conținea elemente controversate privind strategia premierului Cîțu, în campania internă pentru preluarea președinției PNL.

Într-un grup intern, Mioara Costin a postat un mesaj în care anunță că locul ei în Grupul de Comunicare Strategică ar putea fi luat de un alt fost jurnalist, Iulian Drăgoi.

„Așa cum știți, eu mi-am dat demisia. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru colaborare. Din discuțiile care au existat, cel mai probabil coordonarea GCS va fi preluata de Iulian Drăgoi. Vă doresc tuturor mult succes în tot ce faceți”, a transmis Mioara Costin.

Iulian Drăgoi se află în Grupul de Comunicare Strategică încă de când a fost constituit, de anul trecut. Acesta este, de asemenea, un fost jurnalist. El a lucrat și ca ofițer de poliție. A fost director al Departamentului de Comunicare Strategica din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), dar și șef împuternicit al Direcției de Informare și Relații Publice din MAI.

Anterior a fost reporter acreditat pe politie la Realitatea TV si mai apoi la Romania TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri