Caută
Close this search box.

Lucian Romaşcanu (PSD), la Antena 3: „Să filmăm şobolanii şi să o facem pe Clotilde Armand de ruşine!”

psd

Șeful senatorilor PSD, Lucian Romașcanu, a anunțat că primarul Clotilde Armand trebuie dată în judecată, pentru că „a distrus sănătatea publică”.

„Consilierii noștri fac tot ce pot, în condițiile de minoritate în care sunt. Săptămâna asta este o rectificare bugetară, în care încercăm să adăugăm acea hotărâre, prin care cele patru spitale au vrut să fie date la o parte, de la Sectorul 1, și ele nu au fost preluate de primărie. Trebuie rezolvată situația și adusă la starea inițială, pentru că se puteau finanța.

În calitate de cetățean, ce face dumneaei, prin neducerea la îndeplinire a sarcinilor pe care le are, prin lucrurile pe care le justifică dânsa, ar trebui dată în judecată și probabil avocați care pot și sunt specializați în procesele colective ar putea să o dea în judecată, pentru subminarea sănătății publice.

Ceea ce refuză ea să facă acolo este de o gravitate extremă și nu mai poate fi sancționată doar de media.

Să filmăm șobolanii și să o facem pe ea de rușine. Cineva va trebui să ia o decizie, în urma cazurilor de îmbolnăviri, din cauza acestor gunoaie nesfârșite și să fie trasă răspundere penală, pentru subminarea sănătății publice.

Trebuie dată în judecată, pentru că a distrus sănătatea publică, în Sectorul 1, nu numai în spitale, ci și lăsând mormanele alea de gunoi”, a declarat Lucian Romașcanu, la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri