Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu vrea să ajute România Educată cu specialiştii lui

marcel ciolacu
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut ca și el, și pesediștii să fie implicați în proiectul „România Educată”, lansat de președintele Klaus Iohannis.
Ciolacu a spus că vrea să vină cu specialiștii, însă nu l-a căutat nimeni.
„PSD-ul are cel mai mare grup parlamentar. Să ne anunțe și eu vin cu specialiștii mei, găsim la o universitate unde să ne întâlnim, scoatem hârtiile pe masă și stăm de vorbă. Cum am încercat să facem și cu PNRR. Nu refuzăm nici un dialog în lucrurile esențiale pentru români, cum am făcut și la sănătate.
Când ai un proiect de țară, cum este educația, trebuie să vii cu propuneri transpartinice, care să nu țină cont de ciclul electoral. Nu m-a sunat nimeni. Lucrul acesta ar fi trebuit să îl facă președintele României”, a declarat Ciolacu, la România TV.
Pe de altă parte, Ciolacu a anunța recent că nu va mai vorbi niciodată cu Klaus Iohannis, până până când acesta nu-și va cere scuze PSD-ului, pentru că l-a numit drept Ciuma Roșie.
„N-am dom’le ce să mă înțeleg cu el! Pe Iohannis nu-l iert și nu stau de vorbă cu el. Până nu iese public și-și cere scuze cu ‘ciuma roșie’, e cea mai mare mizerie, că am stat și am tăcut până acum! Să iasă public, să-și ceară scuze, nu mie, nu parlamentarilor, oamenilor care au votat cu PSD-ul.
Vrea să-i spun la televizor? Știe la fel de bine ca și mine cine-i ‘ciuma roșie’, cine a scos-o. Cum poți să instigi în halul ăsta, tu, președintele României?”, a spus Ciolacu, la România TV.
Deși a criticat foarte dur PSD, președintele Iohannis nu a folosit niciodată termenul „ciuma roșie”, în legătură cu PSD.
„Ciuma roșie” a fost folosit de sutele de mii de manifestanți din Piața Victoriei, în timpul Regimului Dragnea, când PSD a atacat brutal statul de drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri