Caută
Close this search box.

Maria Grapini a rămas fără pagina de Facebook. Făptaşi: angajaţii ei

maria grapini

Eurodeputatul Maria Grapini a rămas fără pagina oficială de europarlamentar, pe Facebook. Ea afirmă că pagina i-a fost ştearsă de “oamenii fără caracter” care îi administrau contul.

Timişoreanca Maria Grapini şi-a anunţat fanii de pe contul personal de Facebook că urmează o perioadă în care pagina oficială de europarlamentar nu va funcţiona. Ea a spus că a ajuns în această situație deoarece a pus ca administratori niște oameni fără caracter.

”O perioada de timp nu voi mai avea pagina oficiala de europarlamentar! Am pus administratori oameni fara caracter si mi-au sters pagina! In scurt timp voi avea o noua pagina oficiala! Viata iti ofera surprize!”, a scris Maria Grapini.

Ea a mai postat pe contul personal încă un mesaj în care a precizat că, deși i-a fost ștearsă pagina pe care o avea de șapte ani, a salvat majoritatea intervențiilor de la televiziuni.

”Nu mor caii cand vor cainii! Mi-au sters pagina oficiala de europarlamentar pe care o am de sapte ani, dar reamintesc ce am spus prin repostare pentru ca am salvat majoritatea interventiilor in Parlamentul european si la televiziuni! Doamne ajuta!”, a mai spus Maria Grapini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri