Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan anunţă schimbarea conducerii Spitalului Colţea prin concurs

nicuşor dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri, că a decis să nu-i mai prelungească mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru.

„Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital şi va urma un concurs pentru asta”, a scris Nicuşor Dan, pe contul său de Facebook.

Până la organizarea concursului, interimatul va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universității Reykjavik din Islanda și asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, un bun profesionist din domeniul sănătății, precizează Nicuşor Dan.

„Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital și în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulțumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital”, a spus primarul general al Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri