Caută
Close this search box.

O sută de dolari pentru fiecare persoană care se imunizează

Măsuri pentru stimularea vaccinării în SUA. 100 de dolari pentru americanii care merg rapid la centrele de vaccinare. Decizia a fost anunţată de preşedintele Biden. În plus, angajaţii federali vor fi supuşi unor constrângeri dacă nu se imunizeaza. Giganţii Google şi Facebook au anunţat că vor cere tuturor angajaţilor din sediile lor să fie vaccinaţi.

„Dacă stimulentele financiare ne ajută să învingem virusul, cred că ar trebui să le folosim”, a declarat preşedintele SUA.

Joe  Biden va emite dispoziţii care îi vor viza pe angajaţii din instituţiile federale şi pe membrii familiilor acestora. Aceştia vor fi îndemnaţi să se vaccineze sau vor fi incluşi în protocoale stricte, care prevăd testarea în mod regulat, purtarea măştii de protecţie şi limitarea deplasărilor, potrivit TVR. Este vorba despre milioane de persoane.

Preşedintele a solicitat şi responsabililor militari o strategie care să prevadă cum şi când vaccinul anti Covid va fi trecut pe lista celor obligatorii pentru armată.

Deocamdată în SUA nu există recomandarea pentru administrarea dozei 3 de vaccin anti Covid pentru protecţie suplimentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri