Caută
Close this search box.

Orban, dezvăluiri despre Monica Anisie: Votaţi secret indiferent dacă cineva vă cere să nu votaţi secret

monica anisie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis, luni, liberalilor din Sectorul 2 să voteze secret pentru alegerea conducerii acestei filiale.

„Votaţi secret, indiferent dacă cineva vă cere să nu votaţi secret. Democraţia are la bază acest mare câştig al evoluţiei umanităţii care este votul secret. Votul care se exercită fără repercusiuni. Oricine încearcă să vă anuleze dreptul de a vota secret are în sine o chestiune care nu este democratică.

De asemenea, votaţi şi în funcţie de modul în care s-au derulat campaniile. Uitaţi-vă cum s-a derulat campania. Aduceţi-vă aminte şi votaţi-i pe aceia care au avut un mesaj pozitiv, care au prezentat proiecte, viziune. Nu-i votaţi pe aceia care au încercat să vă convingă să votaţi cu ei în alte moduri, de care nu vreau să vorbesc.

Aveţi puterea în mână! PNL nu poate să-şi atingă potenţialul, PNL nu poate să îşi asigure victoria în toate alegerile fără ca dumneavoastră să vă exercitaţi în mod liber suveranitatea, dreptul de vot, dreptul de a vă alege liderii”, le-a mai spus Orban liberalilor prezenţi la conferinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Sector 2.

El a arătat că are o opţiune privind susţinerea unui candidat la alegerile din PNL Sector 2, însă a precizat că evită să îşi facă publice opţiunile la alegerile interne.

„Am şi eu o opţiune în această competiţie, o opţiune pe care nu cred că trebuie să v-o împărtăşesc şi să ştiţi că în calitate de preşedinte al PNL am evitat în conferinţele judeţene să-mi dau susţinerea publică pentru un candidat sau altul.”

El a criticat-o pe Monica Anisie, actualul lider al filialei Sector 2 şi candidat la conducerea acestei organizaţii.

„Şi mie mi-ar fi fost teamă în locul Monicăi Anisie să mă duc la poză. Nu mi-ar fi fost teamă de mine, de preşedintele partidului, preşedintele partidului nu a făcut rău nimănui, preşedintele partidului când a luat o palmă a întors şi celălalt obraz. A încercat să dea o şansă fiecărui membru indiferent cât de nedrept a fost faţă de preşedintele partidului, indiferent de opţiunea lui.

Mie, în locul Monicăi Anisie, mi-ar fi fost teamă de colegii mei, pentru că ceea ce trebuie să ştiţi voi este că Biroul Politic al Sectorului 2 votase cu vreo două – trei săptămâni înainte susţinerea candidaturii mele.

Cum să încalci decizia organismului statutar de conducere, Biroul Permanent al Sectorului 2 care ţi-a dat mandat să ai o opţiune şi tu să manifeşti o altă opţiune? De asta ar fi trebuit într-adevăr să-i fie teamă, nu de mine, pe mine m-a avut partener în proiectul de reconstrucţie al Capitalei, al PNL în Capitală, în guvernare, un susţinător al tuturor momentelor grele prin care am trecut în perioada pandemiei”, a afirmat Orban, citat de Agerpres.

La rândul său, Monica Anisie a subliniat că la momentul deciziei conducerii Sector 2 privind susţinerea lui Ludovic Orban la şefia PNL el era unicul candidat.

„Florin Cîţu este un candidat care merită susţinerea noastră”, a mai spus Anisie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri