Caută
Close this search box.

Orban: Să înceteze utilizarea pârghiilor de putere guvernamentale pentru a reprima colegii care mă susţin

ludovic orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, referitor la competiţia internă pentru şefia partidului, că trebuie să înceteze orice fel de utilizare a pârghiilor de putere guvernamentale pentru reprimarea unor liberali care îi susţin candidatura.

Ludovic Orban a adăugat că, după 25 septembrie, nimeni nu va avea de suferit pentru că l-a susţinut pe contracandidatul său, Florin Cîţu, cu condiţia să nu fi făcut rău colegilor care îl sprijină.

„Pentru mine, cei care îl susţin pe Florin Cîţu, (…) nimeni nu va avea de suferit de pe urma faptului că l-a susţinut pe Florin Cîţu după ce voi câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL.

Dar cu o singură condiţie: să nu facă rău colegilor lor de partid care mă sprijină în această competiţie electorală. Asta este condiţia şi vă puteţi da seama de ce spun acest lucru.

Nu cred că este normal ca membri ai PNL să fie daţi afară din funcţii, sigur, ne-am obişnuit să se întâmple lucrul ăsta când la putere este PSD, dar nu este normal să avem colegi în PNL care să fie daţi afară doar pentru că susţin candidatura mea.

Acest lucru nu este normal şi atrag atenţia că trebuie să înceteze orice fel de utilizare a pârghiilor de putere guvernamentale administrative pentru a reprima colegi care îmi susţin candidatura”, a spus preşedintele PNL, la Slatina, unde a participat la Comitetul de Coordonare Judeţean.

Orban a adăugat, citat de Agerpres, că a evitat să dea declaraţii, în această campanie internă, în care să creeze un prejudiciu de imagine partidului şi a vorbit despre unitatea PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri