Poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT au efectuat 13 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Arad, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În cauză s-a reţinut faptul că mai multe persoane ar fi introdus în ţară droguri provenite din Spania, în vederea comercializării.

„În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate cantităţi de droguri, sume de bani, despre care există indicii că ar fi contrafăcute, bijuterii de lux, dar şi importante sume de bani, cu privire la care există suspiciuni că ar proveni din vânzarea de droguri”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române, transmis marţi Agerpres.

La sediul DIICOT – Structura Centrală vor fi conduse, în vederea audierii, patru persoane.

„Acţiunea a fost efectuată după ce, la data de 1 iunie 2021, poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, în timp ce deţinea asupra sa aproximativ 6 kilograme de canabis”, arată sursa citată.

Pe 2 iunie, procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a persoanei bănuite, iar Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here