Caută
Close this search box.

Piedone, demolând chioşcurile: Am venit să-mi iau şi eu jumătatea aia!

piedone

Demolarea chioscurilor din stațiile de metrou de pe raza Sectorului 5 a început marți noapte, a doua zi dupa ce în presă au apărut stenograme DNA, în care primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, îi promitea lui Ion Radoi că nu-i demolează chioscurile de la Metrou.

Demolarea chioșcurilor a început chiar în stația de metrou Izvor. Echipele de demolare au venit la stația de metrou Izvor imediat ce de aici a plecat ultima cursa. Comercianții și-au luat marfă în saci, înainte că chioșcurile să fie demontate.

Piedone a venit personal să asiste la lucrări, anunță Observatorul de la Antena 1. Demolările au început la stațiile din sectorul 5 al Capitalei la patru luni de când chioșcurile au fost demolate în celelalte sectoare din București.

„Întârzierea s-a produs din cauza comunicării între noi, Metrorex, Ministerul Transporturilor și Primăria Capitalei. Ditai Ministerul Transportului nu are 10 flexuri și 10 oameni, Metrorexul cu societăți de construcții n-au 10 oameni și trei flexuri?”, a afirmat Piedone.

„Am venit să îmi iau și eu jumătatea aia de stație întreagă să îmi pun și eu chioșcurile noi… o să fac cerere domnului ministru, bineînțeles, sau celor de la Metrorex”, a mai spus Piedone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri