Caută
Close this search box.

Poliţist prins cu şpaga în ciorap: „Am o nebunie a mea, de a ascunde banii în şosetă, în pantofi, în buzunare ascunse”

şpaga

Curtea de Apel Timișoara a pronunțat sentința finală într-un dosar în care a fost trimis în judecată un polițist din Timișoara, acuzat că a luat mită 100 de euro, de la un om de afaceri sirian, care avea inspecția tehnică periodică expirată.

Potrivit adevărul.ro, fapta pentru care polițistul a fost trimis în judecată a avut loc în noaptea de 7 spre 8 martie 2019. Pentru că avea ITP-ul expirat, sirianul ar fi trebuit sancționat cu reținerea talonului și a numerelor de înmatriculare.

Pentru că a aplicat o sancțiune mai blândă (lipsa talonului), polițistul a primit 100 de euro. Agentul și omul de afaceri sirian au fost însă denunțați, de cel de-al doilea polițist din echipaj. În urma percheziției la care a fost supus polițistul acuzat de luare de mită, a fost găsită suma de 100 de euro, ascunsă în ciorap.

La proces, polițistul a explicat cum au ajuns cei 100 de euro acolo.

„La ora intrării în serviciu, după ce l-am apostrofat pe fostul coleg, întrucât a doua zi era 8 martie, l-am întrebat ce o să-i cumpere viitoarei soții, iar el mi-a spus că nimic, iar eu i-am spus că am 100 de euro la ciorap, dimineață când ies din serviciu o să cumpăr 3 buchete de flori și 3 parfumuri pentru soacră, soție și fiică.

Am o nebunie a mea de a ascunde banii, în șosetă, în pantofi, în buzunare ascunse, nebunie pe care am căpătat-o la prima căsătorie, din cauza fostei mele soții, când mi-a luat toți banii din casă și a mers să se distreze cu amantul, fapt care a dus inevitabil la divorțul nostru”, a declarat polițistul acuzat de luare de mită.

În urma procesului, polițistul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, iar omul de afaceri sirian a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru dare de mită. Sentința este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri