Caută
Close this search box.

Preocupările PSD: Întărirea relaţiilor interparlamentare cu Havana, colonie rusească

psd

Deputatul PSD Radu Cristescu anunță că s-a întâlnit cu ambasadorul Cubei în România, cu care a discutat despre întărirea relațiilor cu parlamentul cubanez. Alături de Cristescu au mai fost doar pesediști: Alfred Simonis și Alexandru Rafila.

psd

„Ca președinte al Grupului Parlamentar de Prietenie România-Cuba, am avut onoarea să-l am ca invitat pe Excelența Sa Robert Cesar Hamilton Magana, ambasadorul Republicii Cuba la București, căruia îi mulțumesc pe această cale pentru întrevedere.

Împreună cu colegii mei, vicepreședintele Camerei Deputaților, dr. Alexandru Rafila, și liderul Grupului Parlamentar al PSD, Alfred Simonis, am discutat despre întărirea relațiilor dintre parlamentele celor două țări.

De asemenea, am încercat să identificăm oportunități reciproc avantajoase în domeniul economic, medical, biotehnologic și turistic.

Această întrevedere a fost preambulul unei viitoare întâlniri ce va avea loc la Parlament, împreună cu toți membrii grupului parlamentar”, a anunțat Cristescu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri