”Demisia consilierului de stat din scandalul „Cîțugate” este o recunoaștere oficială a culpei. Se impune începerea anchetei penale!”, solicită PSD.

Partidul lui Ciolacu face un nou apel către instituțiile abilitate să declanșeze o anchetă penală în cazul „Cîțugate”, după ce culpa ar fi fost admisă public de cei implicați, prin revocarea din funcție a autorului punctajului politic redactat sub antetul Cancelariei Prim-Ministrului.

„Organele de anchetă au acum oportunitate de a demonstra opiniei publice din România că sunt imparțiale din punct de vedere politic și că aplică aceeași măsură, indiferent de culoarea politică a infractorilor.

Revocarea consilierului de stat reprezintă, practic, un auto-denunț prin care se confirmă autenticitatea documentului, iar faptul că premierul nu a dispus imediat sancțiuni împotriva celor care i-au folosit numele și însemnele Guvernului arată că acesta a cunoscut conținutul acelui text și a aprobat transmiterea lui către liderii PNL.

Astfel, prim-ministrul Cîțu a comis infracțiuni deosebit de grave: a folosit resursele umane și financiare ale Guvernului în scopuri personale și a făcut uz de însemnele autorității instituției pe care o conduce pentru a-și crea un avantaj în competiția din interiorul partidului”, transmite Biroul de presă al PSD, potrivit capital.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here