Caută
Close this search box.

Șeful PSD, despre alegerile de la PNL Timiș: ”Voi sunteți urmașii Brătienilor?”

marcel ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a criticat pe pagina sa de Facebook alegerile de la PNL Timiș pe care le-a descris drept o luptă de tip mafiot.

Voi sunteți urmașii Brătienilor?! Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL- partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă!!! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, scrie Ciolacu.

Scandalul de la alegerile PNL Timișoara a continuat și azi, cu agenți de pază, poliție și altercații, tabara lui Raul Ambruș forțând intrarea în sală, acuzând că mai mulți membri cu drept de vot au fost scoși de pe liste de către tabăra lui Alin Nica.

Candidatul Cosmin Tabără a obținut cel mai mare număr de voturi pentru funcția de președinte al PNL Timișoara, fiind declarat câștigător la Conferința de alegeri a organizației.

Scandalul a pornit încă de când s-a aflat că regula pentru acces este aceea ca participanţii la conferinţa de alegeri să fie înregistraţi şi să primească o brăţară pentru a putea să voteze, iar cei care nu sunt pe convocator n-au putut pătrunde în incintă.

Aceştia au început să vocifereze, iar forţele de ordine ale centrului comercial, respectiv ale Poliţiei supraveghează intrarea în mall, unde au loc alegerile.

17 candidaţi s-au înscris pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei de Timişoara.

Printre cei care îşi anunţaseră candidatura se numărau şi cei doi rivali de la alegerile din 3 iulie, Raul Ambruş şi Cosmin Tabără.

Vineri seară, însă, candidatura lui Ambruş a fost invalidată de Comisia de Arbitraj a partidului.

Alegerile pentru conducerea PNL Timiș fuseseră programate pentru data de 10 iulie 2021, însă, după scandalul de la Conferința municipală de alegeri acestea au fost amânate.

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, i-a transmis liderului liberal, Ludovic Orban, că acţiunile în forţă de la Conferinţa de alegeri a PNL Timişoara reprezintă o pată pe obrazul PNL şi i-a recomandat lui Orban să fie atent cu cine se asociază. Nica a dat asigurări şi că totul va reveni la normal. „Acţiunile de forţă instrumentate astăzi de gruparea bătăuşilor Orban – Ambruş – Chira în Timişoara reprezintă o pată pe obrazul PNL, potrivit News.

Îi recomand lui Ludovic Orban să fie mai atent cu cine se asociază pentru că persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal. Legat de statutul PNL, e bine că Ludovic Orban îl apară, dar şi mai bine ar fi să-l citească înainte să acţioneze”, a scris Alin Nica pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri