Caută
Close this search box.

Sibiu: Trei candidaţi pentru şefia Organizaţiei Judeţene PNL, printre care şi ministrul Raluca Turcan

turcan

Trei candidaţi s-au înscris în cursa pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu, printre ei numărându-se actualul preşedinte, ministrul Muncii, Raluca Turcan, secretarul general al organizaţiei, deputatul Constantin Şovăială, şi Ciprian Faraon, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al filialei, Andreea Adam.

Potrivit sursei citate, alegerile vor avea loc în 6 august, iar termenul limită pentru depunerea candidaturilor la funcţiile de preşedinte şi prim-vicepreşedinţi a fost luni, 19 iulie. Pentru restul funcţiilor, termenul limită pentru depunerea candidaturilor este luni, 26 iulie.

Surse din PNL Sibiu susţin că favorită este Raluca Turcan, care este preşedinte al organizaţiei judeţene din 2013, fiind în prezent la cel de al doilea mandat.

„Fac echipă la alegerile interne din PNL cu preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, şi cu primarul oraşului Avrig, Adrian David, candidaţi pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi. Sunt doi dintre exponenţii performanţei în administraţie, doi dintre liberalii sibieni care au înţeles că politica este un mijloc de a-şi servi semenii, de a face bine comunităţii pe care o reprezinţi şi nimic altceva! (…) Doresc să continui ca preşedinte al PNL Sibiu nu pentru propriul orgoliu, ci pentru ca munca de până acum şi rezultatele obţinute să fie puse în continuare în valoare, pentru interesul public al sibienilor şi nu numai”, a scris Raluca Turcan luni pe pagina sa de socializare.

Echipa Turcan îl susţine la preşedinţia PNL pe premierul Florin Cîţu.

Deputatul Constantin Şovăială candidează şi el pentru şefia Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu. Şovăială îl susţine la şefia PNL pe actualul preşedinte, Ludovic Orban.

„Am decis să mă înscriu în cursa pentru preşedinţia Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu. Îmi imaginez că este o surpriză pentru unii colegi, dar după părerea mea, adevărata surpriză pentru o filială precum cea sibiană era ca nimeni să nu contracandideze actualul preşedinte. Nu candidez împotriva cuiva, ci pentru ceva! Pentru un PNL Sibiu întors între oameni şi pentru oameni (liberali sau nu), pentru un partid care să vadă realităţile şi nu să şi le inventeze, pentru un partid care face publicitate rezultatelor şi nu confundă publicitatea cu rezultatele”, a scris Constantin Şovăială luni pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri