Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a reușit contraperformanța de a-și ostiliza o bună parte a populației Capitalei, în mai puțin de un an de mandat. Conform unui sondaj CURS, 56% dintre bucureșteni consideră că activitatea lui Nicușor Dan este ”proastă”, iar 9% consideră că este ”foarte proastă”.

Așadar, 65 la sută din bucureșteni consideră activitatea primarului Nicușor Dan ca fiind proastă sau foarte proastă! Nemulțumirea MAJORITARĂ pare că a pornit la drum mult mai devreme decât se aștepta cineva.

În cadrul aceluiași sondaj, cetățenii au fost întrebați despre viitorul Bucureștiului, iar 66% consideră că se merge într-o direcție greșită, în timp ce 25% consideră că se merge într-o direcție bună.

De asemenea, cetățenii sunt foarte nemulțumiți de modul în care s-au desfășurat deratizarea și dezinsecția în Capitală. 45% consideră că s-a făcut ”prost”, iar 39% consideră că s-a făcut ”foarte prost”.

Tototdată, cetățenii au fost întrebați care este cea mai mare problemă a Capitalei, iar 21% au spus că este traficul, 12% au spus că este poluarea și 11% consideră că este vorba despre colectarea deșeurilor.

Universul de eșantionare: populaţia adultă rezidentă din Municipiul București, în vârstă 18 ani şi peste. Volumul eşantionului: 1067 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor: metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing)

Perioada de realizare: 19 – 23 iulie, 2021

CONSULTAȚI AICI ÎNTREG SONDAJUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here