Caută
Close this search box.

Tragedie în sport. Şi-a pierdut viaţa la doar 14 ani. Nu a avut nicio şansă (VIDEO)

Lumea sportului este în stare de joc. Un pilot de motociclism şi-a pierdut viaţa la doar 14 ani, pe pistă, în timpul unei curse. Hugo Millan nu a avut nicio şansă. Căzătura de pe motocicletă i-a fost fatală, iar cursa a fost suspendată imediat după decesul tânărului pilot.

Lumea sportului cu motor este zguduită din nou de o veste tragică. Unul dintre cei mai tineri şi talentaţi piloţi de motociclism şi-a pierdut viaţa în urma unui teribil accident din timpul unei curse. Nu a avut nicio şansă după ce a căzut de pe motocicletă.

Este doliu uriaş în lumea sportului după ce un tânăr pilot de doar 14 ani a decedat după o căzătură, în timpul unei curse. Este vorba despre Hugo Millan, în vârstă de 14 ani.

Tânără speranță a motorbike-ului mondial a murit în cursul zilei de duminică, după ce a suferit răni fatale în urma unui accident de la European Talent Cup, care s-a desfășurat la MotorLand Aragon, în Spania.

Cei de la Federația Internațională de Motociclism au dat teribila veste. Tânărul Hugo Millan a fost victima unui incident în care au fost implicaţi mai mulți piloți, în virajul 5. Imediat s-a ridicat steagul roșu. Rapoartele sugerează că ar fi fost lovit de un alt pilot.

Vehiculele medicale au intervenit imediat și i-au acordat primul ajutor, fiind rapid transportat în centrul medical al circuitului. În ciuda eforturilor medicilor, rănile i-au fost fatale tânărului pilot, informează motorsport.com. Millan se afla la cel mai de succes sezon al său, cu două pole position-uri și patru podiumuri, fiind al doilea din clasamentul general al competiţiei.

MotoGP a anunțat tragicul deces printr-o postare, alături de mesajul: „Ride in peace, Hugo!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri