Caută
Close this search box.

Trei asociaţii de magistraţi aservite PSD o atacă pe Maia Sandu

maia sandu

Asociația Magistraților din România (AMR), Asociația Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului (AJADO) și Asociația Procurorilor din România (APR) au dat publicității un comunicat de presă, în care o acuză pe Maia Sandu de ”grave atentate la independența justiției, democrației și statului de drept din Republica Moldova”.

Cele trei asociații s-au renarcat prin atacuri violente la adresa DNA și au susținut modificările la Legile Justiției, aduse în Regimul Dragnea. Acum, cele trei susțîn isteric Secția Specială.

Comunicatul a fost publicat inițial pe site-ul stiripesurse.ro, deținut de Iosif Buble (soțul deputatei PSD Diana Tușa), după care a fost preluat de propaganda Rusiei și rostogolit în presa din Republica Moldova.

În Moldova, vor avea loc alegeri parlamentare peste mai puțin de două săptămâni, iar partidul Maiei Sandu, PAS, este favorit în alegeri.

„Acțiunile Președintei Maia Sandu, din care reiese că urmărește subordonarea politică a justiției din Republica Moldova, sunt de neacceptat. Gravitatea acestor acțiuni este cu atât mai mare cu cât se încearcă justificarea lor în numele unor pretinse valori europene sau în numele unei susțineri de către organizații europene”, susțin cele trei asociații.

„Pretinse valori europene”. Frumos, nu? Toate trei organizaţiile sunt apropiate de PSD. Vicepreședintele Asociației Magistraților din România, judecătorul Dan Ștefan Spînu, s-a înscris în PSD și este consilier local în Craiova, din partea PSD.

Iată cum a prezentat Sputnik comunicatul celor trei asociații, prin care este atacată Maia Sandu, chiar în prag de alegeri.

Analistul Sorin Ioniță, un bun cunoscător al situației politice din Republica Moldova, arată în ce fel conlucrează forțe din Moldova și România, pentru a o defăima pe Maia Sandu.

„Cooperarea complexului business-propagandă PSD-Antene cu partidele pro-Rusia din Chișînău continuă: buticurile one-woman-show pentru anti-reforma justiției din România au fost instruite să dea un komunikat anti-Maia Sandu, cu 10 zile înainte de alegeri, de unde până ieri nu-i clar dacă triada AMR-AJADO-APR știa unde se află Republica Moldova și în general ce treabă avem noi cu ea.

Komunikatul a fost transmis operativ prin Stiripesurse și preluat instantaneu la capătul celălalt de propagandistii lui Dodon, precum Bogdan Ţîrdea, pentru a fi rostogolit în presa internă. În final ‘nucleara’ a ajuns și la Sputnik, că asta era ideea, cu formularea dorită ‘magistrații români condamnă …’

Vă amintiți că anul trecut fostului președinte socialist Igor Dodon i s-a livrat de la București un ‘expert internațional’ pentru comisia de selecție a judecătorilor moldoveni la CEDO, prin aceleași filiere: fostul ofițer de Miliție de la direcția învățământ din anii ’80, Pavel Abraham, actualmente cap vorbitor în același complex business-PR? It is happening again”, a explicat analistul Sorin Ioniță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri