Caută
Close this search box.

Un fotbalist de Liga I a fost prins cu droguri, în aeroport

fotbalist de Liga I

Un fotbalist de Liga I care a venit de puțîn timp în România ar fi fost prins cu substanțe interzise, pe aeroport. Totul s-ar fi petrecut la sfârșitul lunii iunie, când echipa FC Botoșani a plecat cu avionul, spre cantonamentul din Austria.

În aeroportul din Suceava, la controlul cu raze X, s-ar fi descoperit urme de droguri, în bagajele unui cetățean străîn. Autoritățile au confirmat existența unui caz de genul acesta.

„În data 29-06 -2021, în postul de poliție de frontieră Suceava, la ieșirea din țară, în cursa spre direcția Memmingen (Germania), în bagajul de mână al unui cetățean belgian, a fost descoperit un grinder metalic, în interiorul căruia erau urme de substanță vegetală tocată, de culoare verde.

Persoana și-a continuat călătoria. Cazul a fost preluat de organele de poliție competență”, a spus Fabian Bădilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, pentru Ziare.com.

Persoana în cauza ar fi fotbalistul Maecky Ngombo, jucător belgian venit de două săptămâni, în România, la Botoșani. El este acum în cantonament cu echipa din Moldova, în Austria. El ar fi fost reținut timp de o oră, pe aeroportul din Suceava, după care i s-ar fi dat drumul.

Fotbalistul are 26 de ani și a făcut primii pași în fotbal la academia lui Standard Liege, după care a jucat la Roda Kerkrade şi Fortuna Dusseldorf.

Atacantul ?????? ?????? născut la Liege în Belgia s-a înțeles cu FC Botoșani și va evolua timp de doi ani pentru gruparea roș-alb-albastră. Venit liber de contract, Fred are o partida jucată la națională de tineret a Belgiei, iar cluburile precedente au fost ?? ?????????? (Algeria), ?? ????? ?????? (Olanda), ?????? și ???? (Italia), ???? ?? (Olanda), ?. ??̈???????? (Germania)”, este anunțul echipei din Moldova, pe Facebook, în data de 24 iunie.

Șefii de la FC Botoșani ar vrea să-l dea afară pe fotbalist, după acest caz, care ar putea păta imaginea clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri