Caută
Close this search box.

Un liberal negociază cu Ludovic Orban preluarea PNL Bucureşti

orban

Președintele PNL Ludovic Orban i-a oferit șefia organizației București, în locul Violetei Alexandru, cu condiția să-l sprijine la congres, în competiția cu Florin Cîţu, susțin surse politice citate de Ziare.Com.

Ciprian Ciucu este curtat și de premierul Florin Cîţu. În cazul în care Orban iese învingător la Congres, Violeta Alexandru se va întoarce în funcția de ministru al Muncii, în locul Ralucăi Turcan, aflată în tabăra premierului.

Filialele PNL Sector 3 și Sector 5 sunt integral de partea lui Orban, în timp ce filialele din Sectoarele 2 și 4 au fost adjudecate de Florin Cîţu. Organizația PNL Sector 1 e divizată: președintele Sebastian Burduja e de partea lui Florin Cîţu, însă o parte însemnată a filialei merge cu Ludovic Orban.

Sectorul 6, condus de Ciprian Ciucu, încă nu e decis. În cazul în care va rămâne cu Orban, actualul lider al PNL va câștiga în mod categoric competiția cu Cîţu, în rândul delegaților din București.

Ciprian Ciucu a fost sprijinit de Ludovic Orban, pentru a obține candidatura la Primăria Sectorului 6, în negocierile cu USR PLUS purtate vara trecută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri