Caută
Close this search box.

Un oficial de la Casa Albă şi un consilier al lui Nancy Pelosi, vaccinaţi, au fost depistaţi cu Covid

Nancy Pelosi

Un oficial de la Casa Albă şi un consilier al preşedintei Camerei Reprezentanţilor Nancy Pelosi, ambii vaccinaţi complet, au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19, scrie CNN.

Un reprezentant al Casei Albe a confirmat că personalul testat pozitiv nu s-a aflat în apropierea clădirii.

„Conform protocoalelor noastre riguroase pentru Covid-19, oficialul rămâne în afara Casei Albe până va primi rezultatul testului PCR. Unitatea medicală a Casei Albe a efectuat verificări şi a stabilit că persoana respectivă nu a intrat în contact cu alţi angajaţi principali. Persoana are simptome uşoare”, a afirmat reprezentatul Casei Albe.

„Casa Albă este pregătită pentru noi cazuri cu testări regulate. Reamintim că vaccinurile anti-Covid-19 sunt eficiente împotriva formelor severe ale bolii sau spitalizării. Îi dorim colegului nostru recuperare rapidă”.

Oficialul de la Casa Albă nu a avut recent niciun contact cu preşedintele Joe Biden, a afirmat un alt reprezentant al administraţiei.

Purtătoarea de cuvânt al Casei Albe, Jen Psaki, a precizat că au fost descoperite alte cazuri de Covid printre angajaţi ai Casei Albe, pe lângă cei anunţaţi anterior.

Şase parlamentari de Texas au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19 de vineri seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri