Caută
Close this search box.

Unul dintre arşii de la Petromidia a decedat

petromidia

Un al doilea bărbat, rănit în explozia de la Petromidia, a decedat. Anunțul a fost făcut de societate, printr-un comunicat de presă. Bărbatul se afla în Germania, după ce a fost transferat alături de un alt coleg, de la Spitalul de Arși din Capitală, informează Ziua de Constanţa.

„Cu adânc regret, vă anunțăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferați de urgență în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, și-a pierdut viața.

Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate. Gândurile și toată susținerea noastră merg către familia colegului decedat.

Al doilea coleg spitalizat în Germania este în acest moment stabil și răspunde la tratament”, au transmis reprezentanții Petromidia.

Cei doi pacienți, care prezintau arsuri pe 35% din suprafața corpului, au fost transferați în Germania, internați la Sana Klinikum Offenbach, spital din orașul cu același nume, din regiunea Hessen, cu o populație de peste 6,6 milioane de locuitori.

Cealaltă victimă este încă internată, în stare stabilă. Amintim că pe 2 iulie 2021, la ora 12:16 a fost anunțat printr-un apel la 112, un incendiu la Rafinăria Petromidia, localitatea Năvodari, județul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri