Caută
Close this search box.

Utilizatorii WhatsApp vor putea trimite și primi mesaje fără telefonul mobil

whatsapp

Aplicația WhatsApp testează o nouă funcție care le va permite utilizatorilor pentru prima dată să facă schimburi de mesaje fără să-și mai folosească telefoane mobile, scrie BBC.

Noua funcție va permite utilizatorilor să trimită și să primească mesaje chiar dacă telefonul este închis sau fără baterie. Totodată, vor putea fi folosite până la patru device-uri simultan, precum PC-uri sau tablete.

Alte aplicații de mesagerie au deja această funcție, inclusiv rivalul de conversații criptate Signal – acesta are nevoie de un telefon mobil pentru înscriere, dar nu și pentru schimbul de mesaje.

Funcția de a comunica prin WhatsApp fără utilizarea telefonului este cerută de mult timp de cele 2 miliarde de utilizatori ai aplicației.

Într-o postare care anunță modificarea, inginerii Facebook spun că design-ul WhatsApp va trebui regândit, asta deoarece actuala versiune „folosește un telefon mobil ca dispozitiv principal, acesta fiind sursa pentru toate informațiile utilizatorului și singurul dispozitiv capabil să cripteze mesajele către alt utilizator și să inițieze apeluri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri