Caută
Close this search box.

Varujan Vosganian se declară scârbit de Cătălin Drulă

varujan vosganian
Varujan Vosganian, fost ministru și lider al ALDE, îl califică pe ministrul Cătălin Drulă drept turnător de duzină, pentru că a acceptat să colaboreze cu DNA.
„Ministrul USR se comportă ca un turnător de duzină, biroul îi e dotat cu aparatură de ascultare și el îi provoacă pe liberali să dea totul din ei. Și, ca un făcut, înregistrarea nu ajunge numai la DNA, dar și în presă.
Am uitat să vă spun că ăștia care se pândesc și se interceptează unii pe alții sunt membri ai alianței care ne guvernează. Repet, gândul că România a ajuns să fie condusă de astfel de oameni mă umple de scârbă”, a scris Vosganian, pe Facebook.
În luna mai, procurorii DIICOT au clasat partea din Dosarul Romgaz care îl viza pe fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și complicitate la delapidare.
Decizia vine după ce în anii 2013 și 2015 Parlamentul a respins solicitarea procurorilor, de începere a urmăririi penale, pe numele lui Vosganian.
După respingerea din Parlament, DIICOT a fost nevoit să continue ancheta in rem, pentru a vedea dacă sunt probe sau indicii noi, altele decât cele cuprinse în solicitările trimise în Parlament.
Ulterior, în luna martie 2021, DIICOT a decis să claseze dosarul, pe motiv că nu au fost găsite probe sau indicii noi, care să-l incrimineze pe Vosganian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri