Caută
Close this search box.

Versuri jenante scrise pentru Piedone, de o pensionară din Sectorul 5

piedone

O „vizită de lucru” tipic comunistoidă, prin Sectorul 5, a primarului Cristian Popescu Piedone, s-a transformat într-un prilej numai bun pentru o pensionară să îi recite o poezie scrisă chiar de ea.

Poemul laudă realizările edilului, aşa cum barzii partidului lăudau realizările măreţe ale tovarăşului, până în decembrie 1989.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, venit să inaugureze un nou parc, a fost oprit de o femeie în vârstă, care a ținut neapărat să îi recite o poezie, în care a enumerat schimbările apărut în zonă:

„Teren de baschet, volei sau alte sporturi / Au apărut frumos cu zgură pus pe jos / Și bănci multe vopsite verde brotăcel / Să te simți acolo trăind parcă-n mister / Leagăne și tobogane de diverse mărimi / Au apărut în parcul nostru, totul fiind divin”.

Bătrâna tovarăşă nu a ezitat să îl laude și pe edilul ctitor:

„Avem un primar deștept, modest, cu mare talent / Care zilnic vine pe motocicletă fără garda de corp / Are numai haine simple și cască de resort/ Să ne trăiți și multă sănătate vă dorim / Și alături oricât de greu noi vrem ca să vă fim”.

Piedone, vizibil stânjenit de oda înălțată pătimaș de femeie, i-a mulțumit acesteia.

„Sărut mâna. Sunt emoționat. Să știți că ceea ce se întâmplă este o normalitate, nu este nimic altceva. A fost un sector adormit”, a ținut să puncteze primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri