Caută
Close this search box.

Viceprimarul Timişoarei, Cosmin Tabără, este noul preşedinte al PNL Timişoara

Viceprimarul Timişoarei, Cosmin Tabără, este noul preşedinte al PNL Timişoara, în urma celei de-a doua conferinţe de alegeri, care a stabilit, sâmbătă, noua conducere a organizaţiei.

Cosmin Tabără a fost votat de 238 de electori, în timp ce contracandidatul său, Claudiu Chira, a cumulat 119 voturi, iar 15 buletine au fost anulate.

Componența Biroului Politic Local PNL Timișoara, în urma alegerilor de astăzi, 31 iulie, este următoarea:
????̦??????: Cosmin Tabără
????-????????̦?????̦?: Octavian Crețu, Dan Diaconu
????????̦?????̦?: Alex Chițac, Simion Moșiu, Tănase Neluși, Carmen Popescu, Lorenzo Barabas, Grigore Grigoroiu, Cosmin Hogea, Mihaela Valcovici.
??????: Ruxandra Christodorescu, Marius Ursu, Constantin Becea, Alin Bătrîn, Gheorghe Nodiți, Ștefan Sandu, Olimpia Oprea, Vasile Vesa, Anca Mocanu, Mircea Bălăniuc, Eugen Dabîcă, Adrian Ghiran, Bianca Mărănescu, Ciprian Orhei, Dragoș Mureșan.
?????????: Bogdan Burghină.

A doua conferinţă de alegeri pentru stabilirea noii conduceri a PNL Timişoara a început sâmbătă dimineaţă în aceeaşi stare de tensiune între taberele principalilor doi candidaţi, la fel ca la conferinţa de la începutul lunii iulie, care a fost anulată.

De această dată, membrii cu drept de vot au avut buletine şi brăţări galbene, în baza cărora li s-a permis accesul în sală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri