Viceprimarul Timişoarei, Cosmin Tabără, este noul preşedinte al PNL Timişoara, în urma celei de-a doua conferinţe de alegeri, care a stabilit, sâmbătă, noua conducere a organizaţiei.

Cosmin Tabără a fost votat de 238 de electori, în timp ce contracandidatul său, Claudiu Chira, a cumulat 119 voturi, iar 15 buletine au fost anulate.

Componența Biroului Politic Local PNL Timișoara, în urma alegerilor de astăzi, 31 iulie, este următoarea:
𝐏𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞: Cosmin Tabără
𝐏𝐫𝐢𝐦-𝐯𝐢𝐜𝐞𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐢: Octavian Crețu, Dan Diaconu
𝐕𝐢𝐜𝐞𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐢: Alex Chițac, Simion Moșiu, Tănase Neluși, Carmen Popescu, Lorenzo Barabas, Grigore Grigoroiu, Cosmin Hogea, Mihaela Valcovici.
𝐌𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢: Ruxandra Christodorescu, Marius Ursu, Constantin Becea, Alin Bătrîn, Gheorghe Nodiți, Ștefan Sandu, Olimpia Oprea, Vasile Vesa, Anca Mocanu, Mircea Bălăniuc, Eugen Dabîcă, Adrian Ghiran, Bianca Mărănescu, Ciprian Orhei, Dragoș Mureșan.
𝐓𝐫𝐞𝐳𝐨𝐫𝐢𝐞𝐫: Bogdan Burghină.

A doua conferinţă de alegeri pentru stabilirea noii conduceri a PNL Timişoara a început sâmbătă dimineaţă în aceeaşi stare de tensiune între taberele principalilor doi candidaţi, la fel ca la conferinţa de la începutul lunii iulie, care a fost anulată.

De această dată, membrii cu drept de vot au avut buletine şi brăţări galbene, în baza cărora li s-a permis accesul în sală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here