Caută
Close this search box.

VIDEO Florin Cîțu: Orban trebuie să vină cu dovezi dacă documentul este adevărat

cîţu

Premierul Florin Cîțu a declarat, înterbat despre un document cu antetul Guvernului în care colaboratorii săi transmit linii de comunicare, privind campania internă din PNL, că el nu a văzut un astfel de document și că cei care spun că e un document adevărat trebuie să aducă și probe.

Anterior, Ludovic Orban a cerut demiterea colaboratorilor din Guvern care au redactat și au transmis documentul.

„Colaboratorii mei elaborează foarte multe documente în exces de zel. Nu îmi aduc aminte să fi văzut acest document. Cei care spun că este un document real, să vină și cu probe. Domnul Orban trebuie să vină cu dovezi dacă este adevărat”, a declarat Florin Cîțu.

La insistențele jurnaliștilor, Cîțu a precizat că toate documentele oficiale au semnătură și sunt înregistrate, iar el nu știe nimic despre documentul respectiv.

„Eu nu îmi aduc aminte să fi văzut acest document. Aceste lucruri nu mi se par în regulă, dar nu știu dacă s-a întâmplat. Nu am văzut acest document. Toate documentele oficiale au semnătură, sunt înregistrate. Nu am văzut acest document, nu știu ce e cu el. Cine spune că e un document adevărat trebuie să aducă și probe”, a declarat premierul.

„Oamenii sunt entuziasmați, lucrează”, a mai spus Cîțu.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, marți, întrebat despre un document cu antetul Guvernului transmis de echipa lui Florin Cîțu în care se stabilesc linile de comunicare ale candidatului pentru șefia PNL, că „cine a hotărât să folosească resurse publice (…) în campania internă împotriva președintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”.

Acesta s-a referit la un document transmis în PNL, cu antetul Guvernului, în care echipa lui Florin Cîțu stabilește „linii de comunicare” pentru liderii PNL. Potrivit documentului consultat de Digi24.ro, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”.

De asemenea, echipa lui Cîțu cere informații despre tabăra Orban „pentru a le da în presă” și vorbește despre „diferența de clasă între „team orban si echipa câstigatoare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri