Caută
Close this search box.

VIDEO Ionuţ Nedelcearu, prezentat oficial la Crotone: Sunt foarte fericit să fiu aici!

ionuţ nedelcearu

Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a fost prezentat oficial la Crotone şi a declarat că este foarte fericit pentru că va juca în Italia, obiectivul fiind promovarea cu echipa în Serie A.

„Sunt foarte fericit să fiu aici, este un mare club. Ştiu că va fi un sezon dificil, dar trebuie să ne îndeplinim obiectivul de a promova în Serie A. Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos. Nu îmi place să vorbesc despre calităţile mele, îi las pe alţii să vorbească.

Sunt bine, sunt pregătit. Am 15 meciuri în naţională, este o onoare pentru mine să joc pentru ţara mea. Sper că antrenorul mă va urmări şi aici şi mă va convoca în continuare”, a declarat Nedelcearu.

Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a semnat un contract pe trei sezoane. El a fost transferat de la AEK Atena. Fundaşul născut la 25 aprilie 1996 are 14 meciuri în cupele europene şi 13 la echipa naţională.

Crescut la Dinamo, el a plecat în 2017/18 la FK Ufa, iar sezonul trecut a jucat la AEK Atena. El a semnat cu Crotone un contract valabil până la 30 iunie 2024, anunţă clubul italian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri