N-ați fi crezut niciodată așa ceva!

Gabi Jugaru a fost, ani la rând, în fruntea topurile tv, cu emisiunile sale, în care se ținea de farse. A lucrat la PRO TV, Prima TV, Național TV, dar și la Pro FM, Kiss FM, Gold FM.

Comediantul, mai de voie mai de nevoie, s-a reprofilat. Și-a investit toate economiile într-un atelier de servicii profesionale de întreținere a mașinii, care merge bine din punct de vedere financiar.

Printre clienții lui se numără, surpriză, și foștii rivali, de la Antena 1, Natalia Mateuț, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Celebrul patron este laudat pentru profesionalism: ”E tipicar, să nu-mi mai recunosc mașina, așa de curată era!, scrie Impact.ro

Celebrul patron își atrage clienții și pe Internetcu texte frumos meșteșugite: ”Cu noi, totul poate fi din nou ca nou! Iubim mașinile ca pe noi înșine! De aceea, ne preocupă estetica apropiată de perfecțiune a oricărui autoturism, indiferent de anul „nașterii” sale!

Echipa noastră este formată din personal calificat, cu experiență în domeniu. Folosim doar produse premium. „Cât plătești, atâta face!” ne-a determinat să folosim numai echipamente, soluții și produse premium, care ne ajută extrem de mult să-i redam autoturismului dumneavoastră aspectul de nou!”.

Gabi Jugaru e mulțumit de afacere: ”Am mulți clienți și din lumea mondenă, mai ales vedete de la Antena 1, pe Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț. Gheorghe Turda a venit recent. E bine acum așa, nu am gânduri mari să revin la radio sau pe micul ecran”, li s-a confesat el apropiaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here