Caută
Close this search box.

ABBA revine după 39 de ani, cu un proiect și piese noi

abba

Legendara trupă suedeză ABBA revine în forță, după o pauză de 39 de ani, cu noi piese.

Pentru a promova evenimentul, trupa ABBA a deschis un nou site, Abba Voyage, destinat fanilor care așteaptă cu nerăbdare ziua cea mare, care ar fi data de 2 septembrie. Atunci, potrivit site-ului, va fi marcat startul proiectului. Ar putea fi vorba despre un „turneu cu holograme”, mult așteptat, pe care ABBA îl anunțase inițial în 2016.

În cadrul acestui proiect, ABBA ar putea lansa și cele cinci melodii noi, potrivit Digi24.

Björn Ulvaeusunul dintre cei patru membri ai formației, confirmase la începutul lunii mai că deja artiștii s-au reunit în studio.

ABBA a fost înființată în 1972 și a câștigat concursul Eurovision Song Contest cu piesa „Waterloo” în 1974. Trupa a vândut în întreaga carieră aproape 400 de milioane de single-uri și albume, în întreaga lume. Are 9 albume scoase și tot atâtea single-uri.

Benny Andersson, Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad și Bjorn Ulvaeus au scris istorie în muzica pop. Cu piese melodioase, ușor de reținut, cu versuri simple, dar sensibile, au dominat topurile mondiale timp de opt ani, iar melodiile lor sunt şi acum difuzate în toată lumea și încântă noile generații, fiind de multe ori remixate pe ritmuri noi.

Mamma Mia!, musicalul bazat pe hiturile lor și produs de Ulvaeus și Andersson, a fost văzut, de asemenea, de peste 50 de milioane de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri