Caută
Close this search box.

Acordul e APROAPE GATA între Manchester City și Cristiano Ronaldo! Totuși, ultimul semn de întrebare

Celebrul portughez s-a aflat în ample discuții cu campioana Angliei, Manchester City, și se pare că cele două părți au ajuns la un numitor comun pentru materializarea transferului, potrivit publicației spaniole AS. Totuși, a mai rămas un detaliu important care trebuie pus la punct de către cele două cluburi implicate.

Juventus și Manchester City încă negociază pentru transferul lui Cristiano Ronaldo
”S-a ajuns la un acord aproape total între Manchester City și Cristiano Ronaldo. Mai rămâne doar ca Juventus să accepte un jucător de la Manchester City care să fie inclus în afacere”, scriu spaniolii de la AS.

Juventus și Manchester City încă nu s-au înțeles în privința monedei de schimb. Italienii l-au cerut pe Gabriel Jesus, însă Pep Guardiola a hotărât ca acesta să nu fie transferat nicăieri în această vară.

În schimb, „cetățenii” l-au propus pe Raheem Sterling, însă torinezii nu doresc să-l includă în această mutare, deoarece ar avea nevoie de un atacant, ca înlocuitor pentru Ronaldo, iar englezul joacă extremă.

Astfel, cele două cluburi negociază în continuare și caută o soluție de mijloc, mulțumitoare pentru ambele părți. CR7 și-ar dori ca Juventus și Manchester City să ajungă la un acord cât mai rapid, pentru a nu fi nevoit să joace în meciul de sâmbătă din campionat, contra celor de la Empoli.

Ronaldo nu discută cu coechipierii

Agentul portughezului nu a reușit încă să îi găsească un club cvintuplului câștigător al Balonului de Aur pentru că nicio echipă nu ar fi dispusă să plătească salariul uriaș pe care și-l dorește.

Cu toate acestea, în presa din străinătate, se vehiculează două opțiuni posibile pentru viitorul lui Ronaldo, Manchester City și Paris Saint Germain.

Kaio Jorge, coechipierul lui Ronaldo de la Juventus, a mărturisit că portughezul este foarte discret când vine vorba despre viitorul său și nu a vorbit cu coechipierii săi despre intențiile sale. Tânărul de 19 ani a mărturisit că nu și-ar dori ca portughezul să plece de la Juventus pentru că este idolul său.

”Cristiano îmi dă mereu sfaturi. Este o persoană fantastică de la care pot învăța multe lucruri. Sunt fericit să mă antrenez cu el. El nu vorbește cu noi despre viitorul său. Nu știm dacă rămâne la Juventus, dar eu sper că nu va pleca. Îmi doresc să ajung ca el într-o zi”, a declarat Kaio Jorge, citat de Football Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri