Andreea Marin a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai, difuzată la Kanal D. Zâna Surprizelor i-a povestit jurnalistei că s-a speriat cumplit atunci când i s-a făcut rău la volan.

Inițial a văzut negru în fața ochilor, iar apoi i-a crescut brusc pulsul, a transpirat și a simțit că își pierde respirația și că se scufundă într-o stare de colaps.

Vedeta a povestit că a mai avut puterea să sune la 112 și o ambulanță s-a deplasat imediat la locul unde aceasta se afla. Între timp, cu ultimele momente de luciditate, a mai sunat la un prieten medic, pe care l-a auzit ca prin vis spunându-i că are simptome de infarct. De aceea, ea chiar a crezut că este vorba despre un infarct, însă medicii sosiți foarte repede au pus-o sub aparate în ambulanță și i-au spus că EKG-ul nu arată infarct, dar este vorba, de fapt, despre stresul și oboseala uriașă pe care le-a acumulat în ultima vreme.

Drept urmare, Zâna Surprizelor este foarte atentă și pune mare preț pe odihnă, subliniind că se simte mult mai bine.

Andreea Marin a suferit de depresie

Vedeta declara în urmă cu doi ani că a suferit mult din cauza depresiei și că a ajuns să aibă gânduri de suicid din cauza acesteia. La vremea respectivă, vedeta spunea că nu a dormit mai multe nopți la rând și că insomnia i-a provocat probleme foarte mari.

Aceasta a povestit atunci că depresia a pornit de la un medicament pe care l-a luat fără prescripție medicală, mai precis un supliment natural pentru pierderea în greutate.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. (…)

Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome.

Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, spunea Andreea Marin în urmă cu doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here