Caută
Close this search box.

Bărbat din Tecuci, anchetat după ce a lovit intenţionat cu maşina, de două ori, o femeie cu care avea o dispută pentru un loc de parcare

Un bărbat din Tecuci este anchetat de Poliţie, după ce a lovit cu maşina, în mod intenţionat, de două ori, o femeie. Disputa între cei doi a izbucnit din cauza unui loc de parcare, femeia cerând ajutor poliţiştilor.

Poliţiştii au stabilit că, în cursul zilei de marţi, femeia ar fi coborât din autoturismul său, care se afla în parcare, şi, observând un alt loc de parcare liber, s-ar fi aşezat în dreptul acestuia cu intenţia de a-l reţine pentru autoturismul cu care circula tatăl său şi care fusese, momentan, blocat în trafic, într-o coloană de autovehicule.

În acest timp, un bărbat de 51 de ani, aflat la volanul altui autoturism, ar fi intenţionat să parcheze în acel loc şi, în urma refuzului femeii de a se da la o parte, ar fi lovit-o pe aceasta, cu autovehiculul, de două ori.

Întrucât, la sediul poliţiei, femeia a acuzat o stare de rău, a fost solicitată ambulanţa care a transportat-o la spital.

Conducătorul autoturismului implicat în incident a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi desfăşoară activităţi pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta”, a transmis IPJ Galaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri