Caută
Close this search box.

Bistriţa-Năsăud: Spitalul Judeţean reintră în carantină, pe fondul creşterii numărului pacienţilor cu COVID-19 internaţi

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa reintră în carantină şi va restricţiona accesul vizitatorilor pe fondul creşterii numărului de pacienţi cu COVID-19 internaţi, potrivit unui comunicat postat miercuri pe pagina de Facebook a instituţiei.

„Ca urmare a creşterii numărului de cazuri COVID-19 depistate şi internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, se reinstituie starea totală de carantină, suspendându-se posibilitatea de vizitare a pacienţilor pe secţiile spitalului în zilele de marţi şi joi. Măsura are ca scop protejarea pacienţilor internaţi şi a personalului medical”, se arată în comunicat.

Potrivit datelor făcute publice de spitalul din Bistriţa, la această dată numărul pacienţilor confirmaţi cu COVID-19 şi internaţi este de 17, după cum urmează: 15 la Secţia de Boli Infecţioase, dintre care unul este minor, unul la Secţia ATI şi unul la Secţia Psihiatrie.

De asemenea, mai sunt doi pacienţi suspecţi spitalizaţi la Secţia de Boli Infecţioase.

Numărul spitalizărilor în rândul persoanelor cu COVID-19 a crescut faţă de ziua precedentă cu şase, Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud comunicând, marţi, că la nivelul judeţului existau 50 de cazuri active, dintre care 11 izolate în spital, iar 39 – izolate la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri