Şedinţă comună a Parlamentului miercuri, de la ora 17.30, la începerea celei de-a doua sesiuni. Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, va susţine un discurs.

Șeful legislativului de la Chișinău se va afla într-o vizită oficială la Bucureşti, alături de o delegaţie parlamentară, în perioada 31 august – 2 septembrie.

Este un răspuns la invitaţia adresată de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, se arată într-un memorandum intern aprobat sâmbătă de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor.

‘Acţiunea îşi propune atât consolidarea relaţiei privilegiate dintre Legislativul român şi Parlamentul Republicii Moldova, cât şi reconfirmarea dorinţei celor două ţări de a încuraja cooperarea în vederea susţinerii proiectelor comune de interes major’, se arată în memorandum.

La solicitarea Ambasadei Republicii Moldova la Bucureşti, în proiectul de program al vizitei preşedintelui Parlamentului au fost incluse convorbiri cu preşedinţii celor două Camere, Anca Dragu şi Ludovic Orban, întrevederi bilaterale ale preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de comisii parlamentare, precum şi primirea la preşedintele Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here