Caută
Close this search box.

Cîţu: BPN a votat în unanimitate derogarea de la Statut pentru candidatura mea la preşedinţia PNL

florin cîţu

BPN al PNL a dat un vot în unanimitate privind derogarea de la Statutul partidului pentru candidatura la preşedinţia PNL, a anunţat premierul Florin Cîţu.

Un alt vot a fost dat pentru derogare doar ca să fim siguri, pentru derogare de la Statut pentru candidatura mea la preşedinţia PNL, a fost vot unanim pentru această derogare„, a declarat Florin Cîţu, miercuri, la finalul şedinţei BPN al PNL.

Înainte de ședința BPN, Cîțu a declarat că nu va fi nevoie de o derogare, aceasta va fi aprobată printr-un vot în Biroul Politic Naţional, fără să fie nevoie de alte proceduri.

Vom discuta în BPN. (…) Nu trebuie făcută nicio hârtie, nu-ţi trebuie hârtie pentru derogare. Se face un vot în BPN„, a afirmat Florin Cîţu.

Premierul a subliniat că are vechime în partid.

Citește și: Ludovic Orban anunță că participă la ședința Biroului Politic Naţional

Ba am vechime, este o interpretare a statutului. Eu mi-am depus adeziunea în termen, sunt 5 ani de atunci, a fost aprobată puţin mai târziu. La 10 septembrie a fost depusă. (…) Veţi vedea, îmi voi depune candidatura, vom câştiga preşedinţia PNL şi mergem mai departe. Nu este niciun impediment„, a precizat Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri