Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu se dă de exemplu: are doi copii, cu două femei

Codrin Ştefănescu

Ștefănescu, fost secretar general al PSD, lansează un nou val de invective la adresa „reziştilor”, cum îi numeşte, susțînând că el este un bărbat normal:

„Am doi copii extraordinari și deștepți, făcuți din dragoste, cu două femei splendide, așa cum doar visați voi în bezna nopții, fătălăilor!”.

„Băi reziştilor, măi ciudaților, hai să vă zic ce fel de gen sunt eu! Sunt genul standard, sau cum s-ar zice, normal! Adică îmi plac femeile, vinul și muzica veche lăutărească. Iubesc arta, cărțile, biserica și tot ce-i românesc!

Am doi copii extraordinari și deștepți, făcuți din dragoste cu două femei splendide, așa cum doar visați voi în bezna nopții, fătălăilor!

Am toate defectele și calitățile unui bărbat român, exact ca și alte milioane de bărbați din țara mea! În concluzie: parada voastră lgbt e o sfidare uriașă a valorilor tradiționale românești! E călcarea în picioare a memoriei strămoșilor noștri, e un sacrilegiu, dorința voastră de-a anihila Biserica în întregul ei! Dar ne vom opune, mă reziştilor!”, a scris Ștefănescu, pe Facebook.

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din București oferă Asociației ACCEPT mai multe opțiuni pentru desfășurarea marșului „Bucharest PRIDE” și anunță că rămâne deschisă dialogului, în speranța unei poziții comune, după ce traseul propus de organizatori nu a fost acceptat.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, Comisia a argumentat pericolele la care s-ar putea expune participanții la eveniment, în cazul în care acesta s-ar desfășura pe Calea Victoriei, acolo unde în mod tradițional are loc proiectul „Străzi deschise”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri