Caută
Close this search box.

Dan Puric: „Eu consider acest guvern un guvern criminal!”

dan puric

Rusofilul Dan Puric a avut o nouă intervenţie telefonică delirantă, la România TV. Actorul de pe Lista lui Dughin i-a chemat pe români la mari proteste și la o rezistență hotărâtă împotriva acestul guvern criminal.

Puric nu putea rata ocazia de a urca și pe valul conspiraționist anti-vaccinare. În discursul său, a lansat minciuni, de genul „acum nu avem specialiști în medicină” sau „ni l-au scos pe Eminescu, pe Coșbuc, toti domnitorii”.

Aberaţii marca Dan Puric

* „În primul rând, eu nu aș condamna românii că sunt divizaţi, pentru că sunt disperați. Principalul vinovat este acest guvern-marionetă, care este pus să lupte împotriva poporului.”

* „În al doilea rând, acum nu avem specialiști în medicină și nici oameni politici. Păi, ăștia sunt oameni politici?!”

* „Dacă ei au această siguranță în privința vaccinului, să se asigure la consecințe! Cine răspunde penal peste 2-3 ani, când o să apară efecte adverse grave? Iar noi, românii, nu avem dreptul moral să ne lăsăm castrați de o ideologie criminală.”

* „Eu consider acest guvern un guvern criminal. Acești oameni nu dau voie la nicio discuție. Suntem în fața unui fenomen genocidal (cuvânt inexistent în limba română – n. red.). Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții Europei, iar în final facem cea mai mare crimă: lăsăm să se corupă sufletele copiilor, iar asta nu ni se va ierta. Vă închipuiți milioanele de părinți disperați care trebuie să intre în abatorul de reeducare sexuală?!”

* „Deci, noi trebuie să vedem cui folosește această bunăvoință extraordinară care vine peste noi? «Bă, vaccinează-te, că altfel te dau afară de la servici și de peste tot!» De ce să așteptăm să ne dea ei afară? Trebuie să luăm atitudine, este de datoria noastră.”

* „Am un mesaj față de forțele de ordine. Au și ei copii și familii. Să nu intervină în forță, că se va întoarce împotriva lor. Mie mi-e mila de ei, că sunt români. Ne trebuie solidaritate sufletească.”

* „Această abjecție de Românie Educatăe ca atunci când se smulg copacii și se produc alunecări de teren. Așa și la noi: ni l-au scos pe Eminescu, pe Coșbuc, toti domnitorii. Nu vedeți că peste tot în Europa sunt fenomene apocaliptice?!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri