Caută
Close this search box.

De luni, Băluţă taxează locurile publice de parcare, chiar dacă Nicușor Dan susține că e ilegal

daniel băluţă

Daniel Băluță a anunțat că – în ciuda opoziției conducerii Primăriei Capitalei – de luni, 23 august, bucureștenii vor fi obligați să dea bani ca să parcheze pe locurile publice de pe mai multe bulevarde din Sectorul 4. Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, susține că e ilegală această taxare.

Băluță a anunțat încă din 12 august că primăria pe care o conduce va încasa bani de la cei care vor parca pe locurile publice de pe mai multe șosele, străzi și bulevarde din Sectorul 4.

Este vorba despre bulevardele Constantin Brâncoveanu, Tineretului, Iriceanu și Alexandru Obregia, despre Șoseaua Berceni și despre străzile Stăruinței și Luică, pe care primăria de sector a marcat peste 2.500 de locuri de parcare.

Sumele pe care cetățenii vor fi obligați să le achite sunt de 1 leu sau 2 lei pe ora, în funcție de cât de aglomerată este zona în care se află locul de parcare.

Primarul general Nicușor Dan a confirmat pentru Hotnews că Primăria Sectorului 4 nu avea dreptul să impună taxe pentru locurile publice de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri